dimarts, 5 d’abril del 2016

Veient el vídeo de propaganda que ens ha enviat en Joan, he sentit vergonya de la imatge d'home que ens ofereix. No sé si ha donat bon resultat, però al meu parer és impresentable i em pregunto, què és el que pretenen aquest tipus d'imatges? Vendre hamburgueses? Tot en aquest anunci és tant degradant... i la imatge final acaba de rematar-ho. Sembla que en el món de la publicitat tot és vàlid, i aquest, també forma part de la societat de la informació.
He buscat a internet aquesta empresa  i he trobat una declaració  de principis de l’any 2012, en la que ens diu que es vol mostrar com “socialment responsable” i .en  una notícia publicada ahir  mateix, ens confirma que es dedica a educar infants africans. Com es poden donar aquestes contradiccions ? Com es pot permetre algú donar un missatge com el del anunci i a la vegada dir que vols educar?

De fet, al meu parer, és una mica la contradicció de la societat de la informació, que ens intenta captivar amb imatges i missatges, tot sovint contradictoris, és possible que així arribin a més gent.El què fan és confondre'ns. 


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada